Adviseur bij verzuim


Wat heeft een medewerker nodig om niet meer te verzuimen? U als werkgever wilt graag een antwoord op die vraag. 
Uw personeelsbestand is met zorg opgebouwd en u kunt geen schakel missen. Vaak kunt u ook geen tijd missen om uitgebreid op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Ik heb die tijd wel.

Wat is er aan de hand als een medewerker geregeld verzuimt? En nog belangrijker: hoe kunt u dit als werkgever oplossen? Als er geen actie wordt ondernomen, blijven de zaken zoals ze ervoor staan. Ik kan met de medewerker in gesprek gaan met als doel om de achterliggende oorzaak van de verzuim behoefte van de medewerker boven tafel te krijgen. In bijna alle situaties is er sprake van disbalans. Deze kunnen op het gebied van werk liggen zoals plezier in de functie, een functioneringsprobleem. Ook kan er sprake zijn van disbalans in de privé situatie. Samen met de medewerker zoeken we naar een oplossing!

Graag ondersteun ik u op persoonlijke wijze bij het uitvoeren van uw preventie- en verzuimbeleid.

U bepaalt zelf op welke wijze en in welke mate u mijn diensten in wilt zetten. Ik houd van korte communicatielijnen en ben in staat snel te handelen op het moment dat dit gewenst is. Het houden van effectief voortgangsoverleg betreffende lopende dossiers is essentieel voor het uitvoeren van verzuimbeleid. Met al uw vragen over verzuim en preventie kunt u bij mij terecht. De diensten worden geleverd op basis van een abonnement. Dit abonnement wordt op maat voor u gemaakt. Het is ook mogelijk mijn diensten af te nemen op basis van een uurtarief. Aan u de keuze!

preventie
verzuimbegeleiding
administratieve processen