Persoonlijke coach


Als je de kans zou krijgen om je dagelijkse leven opnieuw vorm te geven, 
zou je die kans dan pakken?

Is je antwoord ‘Ja’, neem dan contact op met mij. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen bepalen wat ik als coach voor jou kan betekenen.

Mijn missie is jou bewust te maken van patronen, opvattingen en drijfveren die jouw leven beheersen. Dit bewustzijn geeft je nieuwe keuzemogelijkheden om aspecten in het leven te veranderen. Jouw coachvraag impliceert altijd een verandering in jezelf. Welk gedrag heb je nu dat je niet meer wilt hebben? Hoe ziet jouw gewenste situatie eruit?

Tijdens de coachsessies staan bewustwording, reflectie en ontwikkeling centraal. Samen met mij leer jij je eigen antwoorden te vinden. Naast het in gesprek zijn met jou, laat ik je ook veel met oefeningen werken. Op deze wijze maak je via al je zintuigen, waarbij ook ruimte is voor humor, zichtbaar hoe je de dingen nu doet. Dit maakt de weg vrij om aspecten in jouw leven te veranderen.

De financiering van een coachingstraject wordt door sommige werkgevers vergoed. Een mogelijkheid is om dit via het opleidingsbudget te doen. Ook kan er een gedeelte van de coaching vergoed worden door OOM, de Stichting Opleidings- en Ontwikkelfonds voor het Metaalbewerkingsbedrijf. Dit is het geval als het om een persoonlijk ontwikkeldoel gaat. Je kunt in deze bijvoorbeeld denken aan het ontwikkelen van competenties die nodig zijn om leiding te geven.

Iedereen heeft een beeld van hoe jij jezelf het liefste ziet. Drukke dagelijkse bezigheden, verwachtingen van de omgeving en persoonlijke gewoontes leiden de aandacht af van een idealer leven dat je graag zou hebben. Op een gegeven moment de tijd nemen om je wensen zichtbaar te krijgen is een stap in de richting van een waardevoller leven . Een volgende stap is een plan maken om dat te bereiken.

Mensen die bij hun kern, waarden en essentie blijven, voelen zich vrijer, krachtiger en vitaler.