Over Hesselien Nauta

De basishouding van een Persoon en de basis van zijn/haar werk is belangrijk voor een gelukkiger leven. Graag draag ik daaraan bij.

Vanuit een verpleegkundige achtergrond heb ik me gespecialiseerd tot Arboverpleegkundige, ook wel Adviseur Arbeid en Gezondheid genoemd. Jarenlang heb ik waardevolle werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Aanvankelijk in de rol van casemanager voor het MKB-segment bij een arbodienst, later als verzuimcoördinator bij een landelijk beveiligingsbedrijf.

Tijdens mijn werk vind ik de volgende waarden belangrijk: open staan voor ontdekken, waarde aangeven, energie opleveren, spiegelen, bewust worden. Humor ga ik zeker niet uit de weg als dat een positief effect oplevert.  In de referenties op de pagina ‘Wat anderen van mij zeggen’ komen deze waarden ook naar voren.

De combinatie van mijn werkervaring met de afgeronde opleidingen hebben ertoe geleid dat ik met een eigen bedrijf in advisering en coaching mijn droom verwezenlijk. Op deze website vindt u daarover meer informatie.